a

Lorem ipsum dolor sit amet dictum antektem por eget faucibus et urna eu maecenas loramr viverra aliquam lorem id tincidunt

Instagram
Hemlock St, Brooklyn, NY 11208 5 Bridge St, Brooklyn, NY 11201 +321 856 964 108
Image Alt

Wie ben ik

Mijn verhaal

Hi

Mijn naam is Tina, mama van 2 prachtige dochtertjes, wifey van mijn all-time crush Neto. Bij ons thuis staat gezelligheid centraal, in combinatie met de dagelijkse chaos maar vooral héél veel energie. Voor mij een perfect combo. Friends & family zijn voor ons zeer belangrijk en daarom nodigen wij ze dan ook vaak uit voor een gezellige apero of een leuk etentje.

Mijn husband achter de barbecue en ik druk bezig met de organisatie van de tafel, de zithoek, kortom de juiste atmosfeer creëren.

Ik voelde me altijd al aangetrokken tot interieur en dan vooral tot de details. Dat vind je dan ook terug in mijn manier van werken.

Na mijn opleiding interieur vormgeving zat ik al klaar met 1000 ideeën, popelend om deze uit te werken en mijn eigen zaakje te starten. Voor mij is originaliteit zeer belangrijk en ik probeer altijd nieuwe dingen te ontdekken en proberen.

Mijn aanpak

Ik ga het liefst voor een persoonlijke aanpak, ik vind het belangrijk te weten wie mijn klanten zijn. Wat vindt de klant mooi, welke stijl is er gewenst of welke vibe wil de klant bekomen.

Daarvoor vind ik het leuk om een intake gesprek te organiseren waar de klant ook zijn steentje bijdraagt. Foto’s, een mood board, foldertjes noemt maar op. Samen maken we er een leuk geheel van en dan ga ik mijn eigen weg.

Elke klant krijgt bij mij een gepersonaliseerde aanpak waar ik veel aandacht geef aan afwerking.

want; it’s all about the details, nietwaar? 😉

Onze klanten

Testimonials

“ Bij Tina konden we terecht voor een opfrissing van onze woonruimte. Ze bracht veel warmte in ons huis. Dikke merci! "

H. Van Damme

“Hi Tina, die glazen rietjes van in de winkel zijn echt de max! matchen perfect bij de andere leuke spullen die we bij jou hebben kunnen kopen.”

Lara

“Na 5 maand staan de gedroogde bloemen van bij jouw nog altijd mooi op de keukentafel te blinken. Echt de max.”

K. Vermeersch