a

Lorem ipsum dolor sit amet dictum antektem por eget faucibus et urna eu maecenas loramr viverra aliquam lorem id tincidunt

Instagram
Hemlock St, Brooklyn, NY 11208 5 Bridge St, Brooklyn, NY 11201 +321 856 964 108
Image Alt

Barraca by TNterior

Tijdelijke pop-up

Na ons avontuur in Brugge besloten wij dat het tijd was om onze TNterior shop te verplaatsen buiten het centrum. Wij kozen ervoor om te verhuizen naar Ruddervoorde.

Waarom?

Naast decoratie en droogbloemen richten wij ons ook op het inrichten & aankleden van interieurs, bedrijven, feesten etc. Om onze klanten op een professionele en aangename manier te kunnen ontvangen hadden wij nood aan een grotere ruimte waar projecten kunnen besproken worden.

TNterior is niet enkel een shop, het is een plaats waar we projecten uitwerken met onze klanten, waar we een kop koffie kunnen aanbieden en waar we tot in de late uurtjes doorwerken achter onze computer

Wat?

Barracha by TNterior is een pop-up shop/showroom-tent bij Tina in de achtertuin. Onze uiteindelijke locatie blijft bij Tina, maar dan wel in de voortuin. We zijn volop bezig met het uitwerken van onze definitieve plannen maar wat en hoe het er juist zal uitzien, dat houden we nog even geheim. Wel kunnen we jullie verzekeren dat het de moeite zal zijn en we al niet kunnen wachten om het jullie te tonen!

Een tent?!

Ja je leest het goed, wij hebben ervoor gekozen om aan het poolhouse een tent te plaatsen. Het poolhouse hebben we omgetoverd tot een bureau waar ook genoeg ruimte is om besprekingen te voeren. Het tent gedeelte is onze showroom en de plaats waar Tina haar prachtige creaties maakt.

We kozen uiteraard niet voor een gewone basic witte tent. ons oog viel op de prachtige & kwalitatieve tenten van Event Concept. Zeker een aanrader en top service!

Hoelang?

Momenteel is het voor ons nog zeer moeilijk om te zeggen wanneer we verhuizen naar de voortuin. Wij hopen jullie alvast eind 2021 daar te kunnen ontvangen.

 

Barra- watte?

Bij het zoeken en uitwerken van ons tijdelijk tussenprojectje was het voor ons belangrijk een bepaalde sfeer weer te geven die ook in onze naam moest terugkomen. Uiteindelijk hebben wij gekozen voor de Portugese vertaling van ‘tent’ aangezien die voor ons perfect weergaf wat we wilden overbrengen naar onze klanten; Een mooi aangeklede plaats die gezelligheid, originaliteit en kwaliteit uitstraalt.

 

Bye bye Brugge

Wij ondervonden dat onze klanten nood hadden aan een goed bereikbare plaats. De droogbloemen creaties of decoratie meenemen door het centrum naar de wagen was niet altijd aan te raden. Een parking voor de deur was voor ons een must! Ook ligt onze locatie op een zeer makkelijk te bereiken plaats, 1min van de afrit van Ruddervoorde op slecht 20minuutjes van het centrum Brugge. Ook als je uit de richting van Gent, Kortrijk of de kust komt, is onze Barracha snel en vlot bereikbaar!

Kortom; wij verwelkomen jullie heel graag vanaf nu in Ruddervoorde, Zedelgemsestraat 25. Tot dan!